Om oss

Et tilbakeblikk

Emmas Drømmekjøkken og Emmas UNDER holder til midt i Tromsø sentrum, i en vakker rødmalt bygning vis-à-vis Domkirken. Huset rommer tre etasjer der hver etasje har sin unike atmosfære og stil, men maten er den samme.

 

Restauranten Emmas Drømmekjøkken åpnet høsten 1998, og ble fra starten av et meget anerkjent spisested både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Sensommeren 2008 åpnet Emmas UNDER på gateplanet. Et lite «under» skjedde og ble raskt et populært og upretensiøst spisested for både lunsj og middag. Nå er det matopplevelsen som er hovedfokus i alle 3 etasjene.

 

I året 2020 valgte Emmas Drømmekjøkkens gründer, Anne Brit Andreassen og gi stafettpinnen videre til nye eiere etter 22 år bak spakene. Den nye eieren, Noho Norway AS, valgte å ansette Andreas Bakkeli til å styre Emmas Drømmekjøkken inn i ett nytt tiår. At Andreas og gründer Anne Brit begge opprinnelig er fra Vesterålen, er ikke det eneste de har til felles. Begge er genuint opptatt av god ærlig mat, lokale råvarer og flotte gjesteopplevelser med mat og drikke i kombinasjon.

Andreas har som mål å utvikle Emmas Drømmekjøkken i samme ånd og med det samme brennende engasjementet som forgjengeren.


Avslappende stemning

Å innta et måltid på Emmas, kan være både intimt og høytidelig, men først og fremst hjemmehyggelig og avslappende.

Staben på Emmas Drømmekjøkken er opptatt av at det skal være en glede og en fest å spise hos dem.

Sjenerøsitet, omsorg og kjærlighet blandet med høy faglig ekspertise er noen av suksessfaktorene hos Emmas Drømmekjøkken og staben. De yter maksimalt for at gjestene skal kose seg.


Ekte og ærlig mat

På Emmas Drømmekjøkken har man alltid fulgt med på utviklingen innen mat-trender.

Emmas Drømmekjøkkenet er inspirert av det europeiske kjøkkenet,

med fokus på kortreiste ingredienser fra det nordnorske matfatet.

 


 

Folkelig og upretensiøs

Emmas UNDER ligger på gateplan. Der restauranten oppe har en klassisk eleganse, har de på Emmas UNDER grepet tidsånden og skapt et upretensiøst og folkelig spisested.

Velkomponerte menyer med tilpasset drikke er blitt en suksess på Emmas Drømmekjøkken. På Emmas Under serverer vi en litt enklere meny på kveldstid.

Emmas
Bestill bord

Bestill bord