Om oss

Et tilbakeblikk

Om oss - Emmas UnderHøsten 1998 åpnet Emmas Drømmekjøkken. Anne Brit Andreassen er gründeren bak restauranten og har mange års erfaring i bransjen.

Restauranten Emmas Drømmekjøkken ble fra starten av et meget anerkjent spisested både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Sensommeren 2008 åpnet Emmas UNDER på gateplanet. Et lite «under» skjedde, og ble raskt et populært og upretensiøst spisested for både lunsj og middag. Nå er det matopplevelsen som er hovedfokus i alle 3 etasjene.

Emmas Drømmekjøkken og Emmas UNDER holder til midt i Tromsø sentrum, i en vakker rødmalt bygning vis-à-vis Domkirken. Huset rommer tre etasjer der hver etasje har sin unike atmosfære og stil, men maten er den samme.

 


Avslappende stemning

Velkommen til Emmas DrømmekjøkkenÅ innta et måltid på Emmas, kan være både intimt og høytidelig, men først og fremst hjemmehyggelig og avslappende. Den vel tilberedte maten er alltid velsmakende.

Emma og staben er opptatt av at det skal være en glede og en fest å spise hos dem.

Sjenerøsitet, omsorg og kjærlighet blandet med høy faglig ekspertise er noen av suksessfaktorene hos Emma og hennes stab. De yter maksimalt for at gjestene skal kose seg.

 


Ekte og ærlig mat med fisk i fokus

Buknafisk av skrei - Emmas DrømmekjøkkenEmma er vel bevandret i den store franske mattradisjonen, og merker seg trender og moter innen kokkekunsten. Hun har sans for gode ideer fra verdenskjøkkenet. Tross dette setter hun størst pris på det som nordpå heter skikkelig mat. Mat som er laget av lokale råvarer, slik våre mødre og bestemødre lagde det.

Boknafisk av skrei og fiskegrateng er to autentiske nordnorske retter som ikke tas av menyen selv om man endrer andre sesongbaserte retter minst 5-6 ganger per år. Ekthet og ærlighet er andre stikkord for den gode opplevelsen hos oss.


 

Folkelig og upretensiøs

Dessert - Emmas DrømmekjøkkenEmmas UNDER ligger på gateplan. Der restauranten oppe har en klassisk eleganse, har de på Emmas UNDER grepet tidsånden og skapt et upretensiøst og folkelig spisested. Her skal man kunne kose seg stort uten å la seg ruinere.

Velkomponerte og rimelige menyer gjennom ukedagene er blitt en suksess. Da blir terskelen lavere for å stikke innom. Du kan i tillegg få de samme retter på Emmas UNDER som på Emmas Drømmekjøkken om kveldene.

Fiskegrateng har blitt stedets signaturrett. Til lunsj serveres denne og mange lette og raske retter. Fiskegratengen serveres også på kveldstid mandag til torsdag.

Emmas
Bestill bord

Bestill bord