Meny Emmas Under

Serveres på Emmas UNDER fra kl 12.30 til kl 21.00

Salat med Gravet Laks

Grønn salat, aspargesbønner, syltet løk, gresskarfrø og mangodressing (egg, melk, fisk)

175,-

Salat med Stekt Andebryst

Grønn salat, aspargesbønner, syltet løk, gresskarfrø og mangodressing (melk, selleri)

175,-

SALATER SERVERES FRAM TIL KL 17.00

Dagens Suppe

175,-

Liten suppe som forrett

105,-

Sandwich med Gravet Laks

Rødkål, syltet sennepsfrø, salat, dijonsennep (hvete, egg, fisk)

210,-

Sandwich med Ribbe

Rødkål, syltet sennepsfrø, salat, dijonsennep (hvete, egg)

210,-

Bakt klippfisk fra Halvors

Lun paprika- og olivenvinaigrette med chorizo, Potetpuré og brokkolini (Melk, fisk)

275,-

Stekt Andebryst

Sellerirotpure, bakt gulrot, rosenkål og klementinsaus (melk, selleri)

265,-

Sprøstekt Lammerull

Kålrot og gulrot, grønnkål og sjysaus (melk, selleri)

265,-

LUTEFISKMENY

Lutefisk fra Halvors med tradisjonelt tilbehør. Inkluderer 2 serveringer og dessert. Dessert: Bakt vaniljekrem med multesorbet og marengs. (melk, fisk, egg)

685,-

LUTEFISK SERVERES FRA KL 17.00

Dagens søte fristelse

Spør servitøren om dagens utvalg

85,-

VEGETAR

Søtpotetsuppe

155,-

Suppe som forrett

85,-

Sopprisotto

Østerssopp, karseoje, Alpeost (Melk, sulfit)

245,-

Vegetarrettene kan også serveres vegansk.

Meny Emmas Drømmekjøkken

Severes i andre etasje fra kl 17.30

3 RETTERS MENY

Kremet fiskesuppe med safran

Kamskjell og reker (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)

Dagens fangst

Fermentert asparges, syltet gulrot, hvitvinsaus med bottarga rogn og persilleolje (Melk, fisk)

Eller

Ytrefilet av Elg

Persillerot, kantarell krem, fritert østerssopp, rosenkål, Tørket tyttebær, sellerirotpuré og sjysaus (Selleri, melk)

Multe og vanilje

Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)

3 Retters meny 495,- pr. person

Vinmeny 455,- pr. person

5 RETTERS MENY

Kremet fiskesuppe med safran

Kamskjell og reker (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)

Dagens fangst

Fermentert asparges, syltet gulrot, hvitvinsaus med bottarga rogn og persilleolje (Melk, fisk)

Ytrefilet av Elg

Persillerot, kantarell krem, fritert østerssopp, rosenkål, Tørket tyttebær, sellerirotpuré og sjysaus (Selleri, melk)

Ostetallerken

4 typer ost, nøttebrød og bærkompott (Melk, gluten, nøtter)

Multe og vanilje

Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)

5 Retters meny 695,- pr. person

Vinmeny 585,- pr. person

7 RETTERS MENY

Kongekrabbesalat

Røkt løyrom, grønn tomat og eple (Egg, melk, skalldyr, fisk)

Lett røkt tartar av reinsdyr

Sylta kantarell, brødkrisp, brent løk og persillemajones (Egg, gluten)

Kremet fiskesuppe med safran

Kamskjell og reker (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)

Dagens fangst

Fermentert asparges, syltet gulrot, hvitvinsaus med bottarga rogn og persilleolje (Melk, fisk)

Ytrefilet av Elg

Persillerot, kantarell krem, fritert østerssopp, rosenkål, Tørket tyttebær, sellerirotpuré og sjysaus (Selleri, melk)

Ostetallerken

4 typer ost, nøttebrød og bærkompott (Melk, gluten, nøtter)

Multe og vanilje

Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)

7 Retters meny 845,- pr. person

Vinmeny 695,- pr. person

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord