Lunsjmeny 2019

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag, og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Emmas kremede fiskesuppe

165,-

Liten suppe som forrett

95,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Spekeskinke salat

Salat, rotgrønnsaker, pinjekjerner

175,-

Toast Skagen

Reker i creme fraîche og dill på ristet brød

175,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

235,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, potetchips og coleslaw

215,-

Confitert andelår

Potetpurè, kapers og soya saus, appelsin og ingefærsyltet gulrot.

215,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

A la Carte 2019

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og på Emmas Drømmekjøkken kl 18.00.

Forretter

Klippfisksuppe

Klippfisksalat med urter

175,-

42-graders laks

Eggekrem, røkt ørretrogn, fritert kapers

175,-

Umbertoskinke

Kortreist urteskinke fra Mydland, kremost, fiken, lønnesirup-vinaigrette, valnøtter og syltet småløk

165,-

Fiskeretter

Dagens fangst

Beterisotto, stekt sopp og rødvinssaus

335,-

Boknafisk

Sautert kål, potetmos, bacon og Sandefjordsaus med urter

365,-

Vegetar

Shiitakesuppe

165,-

Risotto

Med stekt sopp og sesongens grønnsaker

255,-

Kjøttretter

Lett røkt hjortefilet

Sellerirotpure, grønne bønner, syltet sopp og blåbærsaus

365,-

Lammeskank

Bakte rotgrønnsaker, potetmos, rosmarin-og hvitløkssaus med soltørkede tomater

325,-

Desserter

Hasselnøtt bavarois

Sjokoladekjerne, kakaonibs og krydderkake

165,-

Cappuccino Semifreddo

Bringebær, eplepure og amaretto crumble

155,-

Emmas crème brûlée

med multebær

155,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Umberto skinke

Lønnesirup-vinaigrette og fiken, Valnøtter, syltet småløk og kremost

Klippfisksuppe

Klippfisksalat med urter

Dagens fangst

Beterisotto, stekt sopp og rødvinssaus

Lettrøkt hjortefilet

Sellerirotpure, grønne bønner, syltet sopp og blåbærsaus

Emmas crème brûlée

med høstens bær

3 retter N.Kr. 645,-

3 glass vinmeny N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 845,-

5 glass vinmeny N.Kr 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord