Ukens 2-retter

Serveres hele dagen på Emmas UNDER

Kroatisk uke

Denne uken serverer vi noen kjente og kjære retter fra Brankos

Mućkalica

Svinekjøttstrimler i tomatsaus med paprika og løk, serveres med Brankospotet

Palačinke

Dessertpanekaker, nøttekrem med cognac og varm sjokoladesaus

Pris: 250NOK

Lunsjmeny 2018

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kjøkkensjefens Supperåd

155,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

205,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, poteter og coleslaw

205,-

Kyllingsalat

Confitert kyllinglår med variert salat Byggrynsrisotto og soyavinaigrette

175,-

Reuben smørbrød

Salt bankekjøtt, ost, russisk dressing, sauerkraut og sylteagurk

185,-

Emmas egen tartar

Biff tartar med salat og toast

195,-

Dampet blåskjell

Kremet hvitvinssaus med løk og fennikel

185,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

A la Carte 2018

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Wiskhey parfymert hummerbisque

Krabbe- og estragonkrem

195,-

Røkt Ishavsrøye fra Sigefjorden

Sprøstekt potetlefse, hollandaisesaus og reddikcrudité

185,-

”Cæsarsalat” på Emmas vis

Confitert kylling, romanosalat, Cæsardressing, parmesanchips, og bacon

175,-

Dagens vegetar suppe

125,-

Fiskeretter

Dagens fangst

Kjøkkensjefens tilbehør

345,-

Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk

Sautert kål, potetpuré, Beurre noisette med chilli, ingefær, hvitløk og soya

365,-

Dagens blåskjell

Servers med brød og smør

285,-

Vegetar

Grønnsakssymfoni av sesongens grønnsaker

Beurre noisette med chilli, ingefær, hvitløk og soya

245,-

Kjøttretter

Entrecôte av kalv

Stekt aspargesbønner, bakte cherrytomater, Pommes Anna og saus Robert

355,-

Fransk vårkylling

Auberginepuré, grillede vårgrønnsaker og løkglaze

325,-

Desserter

Pekannøtt- og ferskenpai

Servers med vaniljeis

185,-

Emmas konfekt- og sobertpotpurri

185,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Dagens søte fristelse

85,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Røkt Ishavsrøye fra Sigefjorden

Sprøstekt potetlefse, hollandaisesaus og reddikcrudité

Wiskhey parfymert hummerbisque

Krabbe- og estragonkrem

Dagens fangst

Kjøkkensjefens tilbehør

Fransk vårkylling

Auberginepuré, grillede vårgrønnsaker og løkglaze

Pekannøtt- og ferskenpai

Servers med vaniljeis

3 retter N.Kr. 695,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 795,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema