Lunsjmeny 2020

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag, og mellom 12.00 og 16.00 lørdag.

Søtpotetsuppe

Dagens garnityr

155,-

Liten suppe som forrett

85,-

Salat

Grønn salat, aspargesbønner, syltet løk, gresskarfrø og mangodressing. Velg mellom røkt andebryst, soyagravet laks eller lunt oksekjøtt. (Egg, melk, (fisk, soya))

165,-

Husets fiskegrateng

Seifilet, makaroni, reker, béchamelsaus råkost, potet og bacon. ( Melk, fisk, skalldyr og hvetemel)

195,-

Bakt klippfisk fra Halvors

Lun paprika- og olivenvinaigrette med chorizo, potetmos og brokkolini. ( Melk, fisk)

255,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon og ost, salat, bakt tomat,saltet agurk, aioli, potetchips, coleslaw og briochbrød. (Melk, hvete, egg)

225,-

Kjøttboller av elg

Potetpure, lett syltet agurk og rørte tyttebær. (Melk)

210,-

Dagens søte fristelse

Spør servitøren om dagens utvalg

85,-

Kveldsmeny Emmas Under

Serveres på Emmas UNDER fra kl 17.00

Kremet fiskesuppe med basilikum

Tartar av rød og hvit fisk, røkte reker og purreløk (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)

175,-

Tarte Flambe

Gratinert flatbrød med Umbertoskinke fra Mydland, Rød kjerringøy og ruccola (gluten, melk)

115,-

Høyrygg av okse

Røstipotet, tomatsalat med rødløk og oliven, aspargesbønner, Smørstekt kantarell og rødvinsaus (Sulfit, melk)

265,-

Husets fiskegrateng

Seifilet, makaroni, reker, bechamelsaus, råkost, Potet og bacon (Gluten, melk, fisk, skalldyr)

195,-

Bakt klippfisk fra Halvors

Lun paprika- og olivenvinaigrette med chorizo, Potetpure og brokkolini (Melk, Fisk)

255,-

Kjøttboller av elg

Potetpure, lett syltet agurk og rørte tyttebær (Melk)

210,-

Ostetallerken

4 typer ost, nøttebrød og kompott (Melk, gluten, nøtter)

170,-

Dagens søte fristelse

Spør servitøren om dagens utvalg

85,-

VEGETAR

Søtpotetsuppe

155,-

Suppe som forrett

85,-

Sopprisotto

Østerssopp, karseoje, Alpeost (Melk, sulfit)

245,-

Vegetarrettene kan også serveres vegansk.

Meny Emmas Drømmekjøkken

Severes i andre etasje fra kl 17.30

3 RETTERS MENY

Kremet fiskesuppe med basilikum

Tartar av rød og hvit fisk, røkte reker og purreløk (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)

Dagens fangst

Potetpure, ørretrogn og sandefjordsaus med sitrongress (Melk, fisk)

Eller

Ytrefilet av Lam

Sellerirot i variasjon, østerssopp, tørket tyttebær og sjysaus (Selleri, melk)

Multe og vanilje

Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)

3 Retters meny 495,- pr. person

Vinmeny 455,- pr. person

5 RETTERS MENY

Kremet fiskesuppe med basilikum

Tartar av rød og hvit fisk, røkte reker og purreløk (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)

Dagens fangst

Potetpure, ørretrogn og sandefjordsaus med sitrongress (Melk, fisk)

Ytrefilet av Lam

Sellerirot i variasjon, østerssopp, tørket tyttebær og sjysaus (Selleri, melk)

Ostetallerken

4 typer ost, nøttebrød og bærkompott (Melk, gluten, nøtter)

Multe og vanilje

Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)

5 Retters meny 695,- pr. person

Vinmeny 585,- pr. person

7 RETTERS MENY

Kongekrabbesalat

Røkt løyrom, grønn tomat og eple (Egg, melk, skalldyr, fisk)

Lett røkt tartar av reinsdyr

Sylta kantarell, brødkrisp, brent løk og persillemajones (Egg, gluten)

Kremet fiskesuppe med basilikum

Tartar av rød og hvit fisk, røkte reker og purreløk (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)

Dagens fangst

Potetpure, ørretrogn og sandefjordsaus med sitrongress (Melk, fisk)

Ytrefilet av Lam

Sellerirot i variasjon, østerssopp, tørket tyttebær og sjysaus (Selleri, melk)

Ostetallerken

4 typer ost, nøttebrød og bærkompott (Melk, gluten, nøtter)

Multe og vanilje

Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)

7 Retters meny 845,- pr. person

Vinmeny 695,- pr. person

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord