Meny Emmas Under
Serveres på Emmas UNDER fra kl 12.30 til kl 21.00
Salat med Gravet Laks
Grønn salat, aspargesbønner, syltet løk, gresskarfrø og mangodressing (egg, melk, fisk)
175,-
Salat med Stekt Andebryst
Grønn salat, aspargesbønner, syltet løk, gresskarfrø og mangodressing (melk, selleri)
175,-
SALATER SERVERES FRAM TIL KL 17.00
Dagens Suppe
175,-
Liten suppe som forrett
105,-
Sandwich med Gravet Laks
Rødkål, syltet sennepsfrø, salat, dijonsennep (hvete, egg, fisk)
210,-
Sandwich med Ribbe
Rødkål, syltet sennepsfrø, salat, dijonsennep (hvete, egg)
210,-
Bakt klippfisk fra Halvors
Lun paprika- og olivenvinaigrette med chorizo, Potetpuré og brokkolini (Melk, fisk)
275,-
Stekt Andebryst
Sellerirotpure, bakt gulrot, rosenkål og klementinsaus (melk, selleri)
265,-
Sprøstekt Lammerull
Kålrot og gulrot, grønnkål og sjysaus (melk, selleri)
265,-
LUTEFISKMENY
Lutefisk fra Halvors med tradisjonelt tilbehør. Inkluderer 2 serveringer og dessert. Dessert: Bakt vaniljekrem med multesorbet og marengs. (melk, fisk, egg)
685,-
LUTEFISK SERVERES FRA KL 17.00
Dagens søte fristelse
Spør servitøren om dagens utvalg
85,-
VEGETAR
Søtpotetsuppe
155,-
Suppe som forrett
85,-
Sopprisotto
Østerssopp, karseoje, Alpeost (Melk, sulfit)
245,-
Vegetarrettene kan også serveres vegansk.
Meny Emmas Drømmekjøkken
Severes i andre etasje fra kl 17.30
3 RETTERS MENY
Kremet fiskesuppe med safran
Kamskjell og reker (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)
Dagens fangst
Fermentert asparges, syltet gulrot, hvitvinsaus med bottarga rogn og persilleolje (Melk, fisk)
Eller
Ytrefilet av Elg
Persillerot, kantarell krem, fritert østerssopp, rosenkål, Tørket tyttebær, sellerirotpuré og sjysaus (Selleri, melk)
Multe og vanilje
Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)
3 Retters meny 495,- pr. person
Vinmeny 455,- pr. person
5 RETTERS MENY
Kremet fiskesuppe med safran
Kamskjell og reker (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)
Dagens fangst
Fermentert asparges, syltet gulrot, hvitvinsaus med bottarga rogn og persilleolje (Melk, fisk)
Ytrefilet av Elg
Persillerot, kantarell krem, fritert østerssopp, rosenkål, Tørket tyttebær, sellerirotpuré og sjysaus (Selleri, melk)
Ostetallerken
4 typer ost, nøttebrød og bærkompott (Melk, gluten, nøtter)
Multe og vanilje
Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)
5 Retters meny 695,- pr. person
Vinmeny 585,- pr. person
7 RETTERS MENY
Kongekrabbesalat
Røkt løyrom, grønn tomat og eple (Egg, melk, skalldyr, fisk)
Lett røkt tartar av reinsdyr
Sylta kantarell, brødkrisp, brent løk og persillemajones (Egg, gluten)
Kremet fiskesuppe med safran
Kamskjell og reker (Melk, fisk, skalldyr, sulfit)
Dagens fangst
Fermentert asparges, syltet gulrot, hvitvinsaus med bottarga rogn og persilleolje (Melk, fisk)
Ytrefilet av Elg
Persillerot, kantarell krem, fritert østerssopp, rosenkål, Tørket tyttebær, sellerirotpuré og sjysaus (Selleri, melk)
Ostetallerken
4 typer ost, nøttebrød og bærkompott (Melk, gluten, nøtter)
Multe og vanilje
Bakt vaniljekrem, multesorbet og multemarengs (Melk, egg)
7 Retters meny 845,- pr. person
Vinmeny 695,- pr. person
Om menyen
De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer.
