Lunsjmeny 2018

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kjøkkensjefens Supperåd

155,-

Fetaostsalat

Salat, fetaost fra Balsfjord, byggryn, bakt småtomat, syltet rødløk, rødbeter og kalamataoliven

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

215,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, poteter og coleslaw

205,-

Kantarelltoast

Kantarellstuing med fløte, løk, timian, parmesan, salat og syltet rødløk

165,-

Braisert reinskank

Potetmos, honningbakt gulrot, brekkbønner og kremet sjysaus

259,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

A la Carte 2018

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Gravet elg

Syrnet bjørkeløvskrem, tørket tyttebær, salat, rødløk og reinblodkrutonger

195,-

Kveitecarpaccio

Med kjøkkensjefens spesialkryder, röstipotet, spinat, purreløkemulsjon, reddik og syltet salatløk

175,-

Råbiff av okse

Finhakket rå oksebiff, margcrust, trøffelmajones, revet eggeplomme og fritert kapers

195,-

Fiskeretter

Pannestekt boknafisk fra Halvors

Yuzusyltet fennikel, revet kamskjell, potetpuré, sotet løk og østersskum

375,-

Bakt Ishavsrøye

Smørdampede gulrøtter, asparges, reddik og bakt crispy potet, Sauce au vin blanc og rogn

355,-

Vegetar

Gresskarsuppe

Østerssopp, ristede gresskarkjerner og urteolje

135,-

Kantarellrisotto

Brekkbønner og urter

245,-

Kjøttretter

Røkt og gravet biff av rein

Rå høvlede gulrøtter, tyttebærchutney, kantarellsmør, Pommes Anna og vinaigrettesjy

365,-

Ytrefilet av Lyngenlam

Brekkbønner, crispy løk, eplekompott, Hash browns av rotgrønnsaker, høvlede valnøtter og eplesjy

365,-

Desserter

Vaniljemultekrem

Hyllebærsorbet, myte- og polentacrumble

175,-

Blåbærsuppe

Vaniljeis og crumble av mandelflarn

175,-

Emmas crème brûlée

125,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Emmas kongekrabbesalat

Servers med hollandaisesaus

Gresskarsuppe

Østerssopp, ristede gresskarkjerner og urteolje

Pannestekt boknafisk fra Halvors

Yuzusyltet fennikel, revet kamskjell, potetpuré, sotet løk og østersskum

Røkt og gravet biff av rein

Rå høvlede gulrøtter, tyttebærchutney, kantarellsmør, Pommes Anna og vinaigrettesjy

Emmas crème brûlée

Sesongens bær

3 retter N.Kr. 695,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 795,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema