Lunsjmeny 2019

Serveres mellom 12.00 og 16.00 mandag til lørdag, på Emmas UNDER.

Emmas kremede fiskesuppe

165,-

Spekeskinke salat

Salat, melon, jordbær, balsamico, pinjekjerner

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Toast Skagen

Reker i creme fraîche og dill på ristet brød

175,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

235,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, potetchips og coleslaw

215,-

Hvalbiff

Lun salat, kryddersmør og nypoteter

255,-

Dampet kongekrabbe

250gram krabbe, salat, aioli og brød

325,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

A la Carte 2019

Serveres på Emmas UNDER 17.00. Emmas Drømmekjøkken er sommerstengt.

Forretter

Smørbakt boknafisk

Hasselbackspotet, sikrogn, jordskokkpuré, asparges og reddik

185,-

Emmas kremede fiskesuppe

Dagens fangst, laks, reker og grønnsaker Julienne

175,-

Brisket

Syltet rødløk, hvitløk, svartkål, reddikblomst med hasselnøttkrem, persilleemulsjon, granskuddtapioka

179,-

Kongekrabbe

Fingerlime, skalldyrsskum, tørket rødbete, tomat, reddik, rød ruhbarb

199,-

Fiskeretter

Dagens fangst

Sandefjordsmør, røkt ørretrogn, asparges

335,-

Pannestekt laks

Beurre noisette, søtpotetpuré, sesongens grønnsaker, eple og persille

315,-

Vegetar

Shiitakesuppe

165,-

Rødbetbiff

Aubergine, syltet squash, nykål med spinat og ruccula

255,-

Kjøttretter

Lett røkt hjortefilet

Ramsløkemulsjon, potetkrokett, nesleskum, gulrot og bønner

365,-

Hvalbiff

Sesongens grønnsaker, kryddersmør og nypoteter

255,-

Slakterbiff

Salsa verde, asparges, rødbeter, bakt gulrot, blomkålpuré, pommes Anna

295,-

Desserter

Sjokoladefudge

Bringebærsorbet, bringebærcurd, friske bringebær

165,-

Rabarbra- og jordbærsymfoni

Variasjon av rabarbra og jordbær med musli og mandelflarn

165,-

Emmas crème brûlée

Friske bær

145,-

Dagens dessert fra vårt monter

89,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Kongekrabbe

Fingerlime, skalldyrsskum, tørket rødbete, tomat, reddik, rød ruhbarb

Emmas kremede fisk - og skalldyrsuppe

Dagens fangst, laks, reker og grønnsaker Julienne

Dagens fangst

Sandefjordsmør, asparges og røkt ørretrogn

Ytrefilet av hjort

Ramsløkemulsjon, potetkrokett, brennesleskum, bønner og gulrot

Sjokoladefudge

Bringebærsorbet, bringebærcurd og kakaonibs

3 retter N.Kr. 645,-

5 retter N.Kr. 845,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord