Emmas Drømmekjøkken - menyen er preget av arktiske og lokale råvarer

Lunsjmeny 2018

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kjøkkensjefens Supperåd

155,-

Kyllingsalat

Confitert kyllinglår med variert salat, byggrynsrisotto og soyavinaigrette

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

215,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, poteter og coleslaw

205,-

Toast Skagen

Reker i creme fraîche og dill på ristet brød

165,-

Stekt hvalbiff

Dagens grønnsaker, pepperrotsmør og lun potetsalat

210,-

«Hvaltello makrello»

Hvalcarpaccio med røkt makrellkrem, salat, parmesan og gresskarkjerner

175,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

En midtsommernatts drøm på Emmas UNDER

Serveres fra kl.16.00 på Emmas UNDER

Kremet fiskesuppe med safran

Fisk og skalldyr

Stekt hvalbiff

Dagens grønnsaker, pepperrotsmør og lun potetsalat

Dagens dessert

Varierer fra dag til dag

Pris: 450NOK

A la Carte 2018

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

«Hvaltello makrello»

Hvalcarpaccio med røkt makrellkrem, syltet rødløk, salat, ristede gresskarkjerner og parmesanost

175,-

Klippfisksalat

Tapenade, chorizo, paprikaolje og chips

175,-

Kremet fiskesuppe med safran

Fisk og skalldyr

175,-

Gazpacio

Spansk kald vegetarsuppe

125,-

Fiskeretter

Seibiff med løk

Potetpuré med bakt hvitløk, brokkolini, beurre noisette med kapers og sjalottløk

325,-

Pannestekt boknafisk fra Halvors

Lun kålsalat, bakt gulrot og poteter, beurre blanc med ramsløk og ørretrogn

365,-

Vegetar

Grønnsakssymfoni av sesongens grønnsaker

Beurre noisette med kapers og sjalottløk

245,-

Kjøttretter

Entrecôte av kalv

Aspargesbønner, bakt pastinakk og rødløkchutney, saus Robert

355,-

Røkt andebryst

Pastinakkpuré, glasert småløk, syltet gulrot og croquettepotet, sauce bigarade

355,-

Stekt hvalbiff

Dagens grønnsaker, pepperrotsmør og lun potetsalat

225,-

Desserter

Drømmen om en nordnorsk sommernatt

Tørre vaffler med rømmeis, rabarbrasyltetøy og jordbær, brunostsnø

175,-

Lakrispannacotta

Bringebærsorbet, marengs og frysetørket bringebær

175,-

Emmas crème brûlée

115,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

«Hvaltello makrello»

Hvalcarpaccio med røkt makrellkrem og syltet rødløk, salat, ristede gresskarkjerner og parmesanost

Kremet fiskesuppe med safran

Fisk og skalldyr

Seibiff med løk

Potetpuré med bakt hvitløk, brokkolini, beurre noisette med kapers og sjalottløk

Entrecôte av kalv

Aspargesbønner, bakt pastinakk og rødløkchutney, saus Robert

Emmas crème brûlée

Bringebærsorbet

3 retter N.Kr. 695,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 795,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema