Lunsjmeny 2017

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kremet fiskesuppe med safran

165,-

Sommersalat med melon og jordbær

Belgfrukter og spekeskinke

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

195,-

Toast Skagen

Reker i majones og dill på ristet brød

169,-

Dampet kongekrabbe (kald)

250gram krabbe, salat, aioli og brød

335,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, ajvar, kålsalat og poteter

195,-

Hvalbiff

Lun potetsalat, pepperrotsmør og dagens grønnsaker

195,-

Søte fristelser

Dagens søte fristelse, avhenger av sesong og tilgang

85,-

Meny a la carte sommer 2017

Serveres på Emmas UNDER 17.00/17.30 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

«Hvaltello makrello»

Hvalcarpaccio med røkt makrellkrem, syltet rødløk, salat, ristede gresskarkjerner og parmesanost

185,-

Kremet fisksuppe med safran

Grønnsaker Julienne og fersk fisk

175,-

Lakse chevice

Avokadokrem

175,-

Hovedretter

Bakt klippfisk fra Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

345,-

Dampet kongekrabbe (kald)

300gram krabbe, salat, aioli og brød

365,-

Hvitløksgratinert seibiff speket med kongekrabbe

325,-

Stekt kalvefilet

Sommerens grønnsaker, pommes duchesse og sauce Robert

365,-

Stekt hvalbiff på Emmas vis

Hvalskutas saus med fløte, bacon og tomat, sommerens grønnsaker og potet

285,-

Dessert

Yoghurt- og limepannacotta

Marinert melon, yoghurtsorbet og salt karamell

175,-

Jordbær- og rabarbrasymfoni

Hvit sjokolademousse og krystallisert hvit sjokolade

175,-

Dagens sorbet

45,- pr kule

Dagens ost

Med kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Hvaltello Makrello

Hvalcarpaccio med makrellkrem

Kremet fisksuppe med safran

Grønnsaker Julienne og fersk fisk

Seibiff

Speket med kongekrabbe og hvitløksgratinert

Stekt kalvefilet

Sommerens grønnsaker, pommes duchesse og sauce Robert

Jordbær- og rabarbrasymfoni

Hvit sjokolademousse og krystallisert hvit sjokolade

3 retter N.Kr. 640,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 390,-

5 retter N.Kr. 760,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 630,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema