Lunsjmeny vinter 2018

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kjøkkensjefens Supperåd

155,-

Sprøstekte torsketunger

Råkost, potet og remulade

180,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

205,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, poteter og coleslaw

205,-

Dampet kongekrabbe (kald)

250gram krabbe, salat, aioli og brød

355,-

Reinsdyrpølser

Potetmos, syltet rødløk og sennep

185,-

Stekt hvalbiff

Dagens grønnsaker, pepperrotsmør og poteter

195,-

Søte fristelser

Dagens søte fristelse, avhenger av sesong og tilgang

85,-

A la Carte vinter 2018

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Gravet hval

Pepperrotkrem, syltet rødløk, urtesalat og toast

185,-

Kremet Klippfisksuppe

Klippfisksalat

185,-

Sprøstekte torsketunger

Gulrotpuré med apelsin og ingefær, fritert kapers og pepperkrem

185,-

Fiskeretter

Bakt skreifilet

Grønn ertepuré, brunet smørsaus med rødbeter, kapers, bacon og persille

325,-

Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk

Kremet kål, gulrøtter og bacon

365,-

Dampet kongekrabbe (kald)

300gram krabbe, salat, aioli og brød

385,-

Kjøttretter

Braisert oksekjake

Bakte rotgrønnsaker, syltet perleløk, potetpuré med sennep og rødvinssaus

315,-

Reinsdyrbiff

Selerirotpuré, rosettkål, lardo og blåbærsaus

365,-

Desserter

Emmas crème brûlée

Multer i variasjon

185,-

Sjokoladefudge

Kirsebærgelé og yoghurtsorbet

185,-

Sitronsorbet med Vodka

115,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Gravet hval

Pepperrotkrem, syltet rødløk, urtesalat og toast

Kremet Klippfisksuppe

Klippfisksalat

Bakt skreifilet

Grønn ertepuré, brunet smørsaus med rødbeter, kapers, bacon og persille

Reinsdyrbiff

Selerirotpuré, rosettkål, lardo og blåbærsaus

Sjokoladefudge

Kirsebærgelé og yoghurtsorbet

3 retter N.Kr. 695,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 795,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema