Lunsjmeny 2017

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kjøkkensjefens Supperåd

155,-

Ribbesandwich

Rødkål, sylteagurk, dijonnaise og salat

185,-

Confitert andelår

Syltet gulrot, potetpuré og soyasmør med kapers

195,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

205,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon og ost Salat, aioli, poteter og coleslaw

205,-

Sildetallerken

4 typer sild med rugbrød

175,-

Dampet kongekrabbe (kald)

250gram krabbe, salat, aioli og brød

355,-

Søte fristelser

Dagens søte fristelse, avhenger av sesong og tilgang

85,-

A la Carte jul 2017

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Lun pinnekjøtt- rillette

Kålrot- og gulrotpuré, tyttebærcoulis og urtesalat

185,-

Kremet Klippfisksuppe

Klippfisksalat

185,-

Spekesild

Lett syltede røde beter, gulrot crudité og potetkrem, serveres med flatbrød

145,-

Fiskeretter

Bakt julekveite

Søtpotetpuré, krydret rødvinssaus og Midnattsolpotet

335,-

Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk

Kremet kål, gulrøtter, bacon og dampet småpotet

365,-

Emmas Lutefisk

Serveres med tradisjonelt tilbehør og påfyll om ønskelig.

550,-

Kjøttretter

Confitert andelår

Ingefær- og appelsinsyltet gulrot, rødkål, krydret appelsinsaus og bresert potet

335,-

Reinsdyrbiff

Selerirotpuré, rosettkål, lardo og blåbærsaus

365,-

Desserter

Emmas crème brûlée

Multer i variasjon

185,-

Sjokolade garnache med Cointreau likør

Glasert kumquat

185,-

Sitronsorbet med Vodka

115,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Stilton ost med pepperkaker og fikenmarmelade

165,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Lun pinnekjøtt- rillette

Kålrot- og gulrotpuré, tyttebærcoulis og urtesalat

Kremet Klippfisksuppe

Klippfisksalat

Bakt julekveite

Søtpotetpuré, krydret rødvinssaus og Midnattsolpotet

Confitert andelår

Ingefær- og appelsinsyltet gulrot, rødkål, krydret appelsinsaus og bresert potet

Sjokolade garnache med Cointreau likør

Glasert kumquat

3 retter N.Kr. 695,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 850,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema