Lunsjmeny 2019

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag, og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Emmas kremede fiskesuppe

165,-

Liten suppe som forrett

95,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Spekeskinke salat

Salat, rotgrønnsaker, pinjekjerner

175,-

Toast Skagen

Reker i creme fraîche og dill på ristet brød

175,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

235,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, potetchips og coleslaw

215,-

Confitert andelår

Potetpurè, kapers og soya saus, appelsin og ingefærsyltet gulrot.

215,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

A la Carte 2019

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og på Emmas Drømmekjøkken kl 18.00.

Forretter

Pernod - Parfymert Hummerbisque

Med Kongekrabbekrem

195,-

Aperolgravet laks

Nellikmajones, beteperler, syltet fennikel, hvitvinsgelé og rugbrødchips

185,-

Umbertoskinke

Kortreist urteskinke fra Mydland, kremost, fiken, lønnesirup-vinaigrette, valnøtter og syltet småløk

185,-

Fiskeretter

Julekveite

Med ribbe,rødkål, søtpotetpuré og rødvinsaus

375,-

Ovnsbakt Klippfisk

Sprøstekt skinke, potetpuré, tomatsaus og brokkoli

375,-

Emmas Lutefisk

Halvors skinn og benfri loin, Serveres med tradisjonelt tilbehør og påfyll om ønskelig

575,-

Vegetar

Petit pois suppe

Med ristede gresskarkjerner

135,-

Byggrynrisotto

Med sesongens grønnsaker og tomatsaus

255,-

Kjøttretter

Lammeskank

Beter i variasjon, jordskokk og aprikospuré, Mandel- og pepperrotsalat, Demi glace

375,-

Lett røkt Rensdyrbiff

Sellerirotpuré, grønne bønner, blåbærsaus og pommes anna

375,-

Desserter

Melkesjokoladeterrine

Kokoskrem, kirsebær, gløggmarengs

165,-

Petit four

Hjemmelaget pralin, financier, pistasjemousse, éclair, bringebærgelé

165,-

Emmas crème brûlée

Med marinerte bær og gelé

165,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Umberto skinke

Lønnesirup-vinaigrette og fiken, Valnøtter, syltet småløk og kremost

Pernod-Parfymert Hummerbisque

med kongekrabbekrem

Julekveite

Med ribbe, rødkål, søtpotetpure og rødvinsaus

Lettrøkt Reinsdyrbiff

Sellerirotpure, grønne bønner, blåbærsaus og pommes anna

Emmas crème brûlée

med marinerte bær og gele

3 retter N.Kr. 695,-

3 glass vinmeny N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 895,-

5 glass vinmeny N.Kr 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord