Lunsjmeny 2017

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kjøkkensjefens Supperåd

165,-

Humussalat med røkt andebryst

Bakte rotgrønnsaker beter og ristede gresskarkjerner

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

195,-

Toast Skagen

Reker i majones og dill på ristet brød

155,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, grillet paprika, salat, aioli, poteter og coleslaw

195,-

Coq au vin

Fransk hønsegryte med løk, sopp, sellerirot og pastinakk kokt i rødvin

195,-

Søte fristelser

Dagens søte fristelse, avhenger av sesong og tilgang

85,-

Meny a la carte vår 2017

Serveres på Emmas UNDER 17.00/17.30 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Rillette av kje

Sautert pak choy, syltet rødløk, flatbrød og Cumberlandsaus

185,-

Pernodparfymert hummerbisque

Kongekrabbe og sharonchutney

185,-

Gravet breiflabb

Sjøgress-salat, syltet gresskar, gresskarkjerner, vinaigrette med granateple og gressløk

185,-

Hovedretter

Dagens fangst

Med dagens tilbehør

345,-

Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk

Kremet kål, gulrøtter, bacon og småpotet

365,-

Slakterbiff av okse

Persillerotpurè, brokkolini, sopp, jordskokk og røkte mandler, rødvinsaus

325,-

Entrecote av kalv

Bakte rotgrønnsaker og syltede beter, potetepuré og Dijonsaus

365,-

Dessert

Sjokoladeparfait

Skogsbærkompott, salt krokanknekk og kakaobønner

175,-

Yoghurt- og pasjonsfruktmousse

Pasjonsfruktsorbet

175,-

Dagens ost

Med kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Kje rillette

Sautert pak choy, syltet rødløk, flatbrød og Cumberlandsaus

Pernodparfymert hummerbisque

Kongekrabbe og sharonchutney

Dagens fangst

Dagens tilbehør

Slakterbiff av okse

Persillerotpurè, brokkolini, sopp, jordskokk og røkte mandler, rødvinsaus

Sjokoladeparfait

Skogsbærkompott, salt krokanknekk og kakaobønner

3 retter N.Kr. 640,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 390,-

5 retter N.Kr. 760,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 630,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema