Lunsjmeny 2017

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kjøkkensjefens Supperåd

170,-

Salat med chèvre og syltede beter

Valnøtter, honning og krutonger

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

195,-

Emmas favoritt tartar

Biff Tartar med salat og ristet brød

179,-

Smørbrød med viltpaté

Salat, dijonmajones, bacon og Cornichons

175,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, aioli, coleslaw og poteter

195,-

Ukens rett

185,-

Søte fristelser

Dagens søte fristelse, avhenger av sesong og tilgang

85,-

A la Carte høst 2017

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Laksetartar

Eggekrem, sprø rugkrutonger, eple- og fennikel crudité

185,-

Kremet jordskokksuppe

Røkt andebryst og trøffelolje

185,-

Gravet reinsdyrfilet

Einebærmajones, ristede kantareller, urtesalat, tyttebær og toast

195,-

Fiskeretter

Fisk- og skalldyrsrisotto med safran

335,-

Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk

Kremet kål, gulrøtter, bacon og dampet småpotet

365,-

Dagens fangst

Dagens tilbehør

345,-

Kjøttretter

Stekt lammefilet

Syltede beter, aprikospuré, mynte- og pepperrotsalat, lettrøkte mandler, rødvinssaus og Midnattsolpotet

365,-

Stekt ytrefilet av okse

Aspargesbønner, bearnaisesaus og pommes noisettes

355,-

Desserter

Emmas crème brûlée

Multer i variasjon

185,-

Blåbæris

Chantilly krem, mørdeig og krokan

185,-

Dagens sorbet

45,- pr kule

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Laksetartar

Eggekrem, sprø rugkrutonger, eple- og fennikel crudité

Kremet jordskokksuppe

Røkt andebryst og trøffelolje

Fisk- og skalldyrsrisotto med safran

Dagens ferske råvarer fra havet

Stekt lammefilet

Sylta beter, aprikospuré, mynte- og pepperrotsalat, lettrøkte mandler, rødvinssaus og Midnattsolpotet

Emmas crème brûlée

Multer i variasjon

3 retter N.Kr. 640,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 760,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema