Lunsjmeny 2019

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kremet fiskesuppe

med dagens fangst

165,-

Timian- & einebærgravet hval

Salat, pisket rømme, soyarogn, potetchips

175,-

Fetaostsalat

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

235,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, potetchips og coleslaw

215,-

Confitert andelår

Gulrotpuré, kål og rotgrønnsaker, solbærsaus

215,-

Reinskank

Potetpuré, tyttebær og broccolini, fløtesaus

295,-

Kongekrabbesalt

200g krabbe, salat, aiolo og brød

365,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

A la Carte 2019

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Gravet hval

Timian-og einebærgravet hval, røkt kremost, potetchips, høvlet blomkål, soyarogn og dillsnø

169,-

Shiitakesuppe

Med røkt andebryst og tørket blåbær

165,-

Røkt havlaks

Flatbrød, brunet smørsnø, sikrogn og fennikel, dillagurk og agurkjuice

195,-

Fiskeretter

Pannestekt Boknafisk

Sprøstekt kyllingskinn, fennikel, hvitvinssaus, potetpuré og urteolje

365,-

Pannestekt Skrei

Puffet rispapir, rekepulver, spisskål og smørsaus med fløte

335,-

Kongekrabbesalat

250g kongekrabbe, salat, aioli

395,-

Vegetar

Shiitakesuppe

Med tørket blåbær

165,-

Bakt Blomkål

Savoykålkrem og crispy gresskar

249,-

Kjøttretter

Timianbakt Svineside

Smørstekt savoykål, fritert sjalottløk, rødbeter og pastinakkpuré, eplesky

295,-

Røkt flatbiff av reinkalv

Pommes Anna, gulrotmarengs, chorizosmør og broccolini, einebærsky og gulrotpuré med purreløksaske

365,-

Desserter

Frosset sjokolademousse

Salt karamellis, tindvedkrem, sprø honningbiter

175,-

Epleterrine

Epleis, vaniljekrem og eplepuré på kakebunn

170,-

Emmas crème brûlée

Vaniljesyltet multebær

165,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Gravet hval

med timian-og einebærgravet hval, røkt kremost, potetchips Høvlet blomkål, soyarogn og dillsnø

Shiitakesuppe

med røkt andebryst og tørket blåbær

Pannestekt Skrei

med puffet rispapir, rekepulver, spisskål og smøraus med fløte

Røkt flatbiff av reinkalv

med pommes Anna, gulrotmarengs og gulrotpuré med purreløksaske, einebærsky, chorizosmør og broccolini

Emmas crème brûlée

med vaniljesyltet multebær

3 retter N.Kr. 645,-

5 retter N.Kr. 845,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord