Lunsjmeny 2019

Serveres mellom 12.00 og 16.00 mandag til lørdag, på Emmas UNDER.

Emmas kremede fiskesuppe

165,-

Spekeskinke salat

Salat, melon, jordbær, balsamico, pinjekjerner

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Toast Skagen

Reker i creme fraîche og dill på ristet brød

175,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

235,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, potetchips og coleslaw

215,-

Hvalbiff

Lun salat, kryddersmør og nypoteter

255,-

Dampet kongekrabbe

250gram krabbe, salat, aioli og brød

325,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

A la Carte 2019

Serveres på Emmas UNDER 17.00. Emmas Drømmekjøkken er sommerstengt.

Forretter

Klippfisksuppe

Klippfisksalat med urter

175,-

42-graders laks

Eggekrem, røkt ørretrogn, fritert kapers

175,-

Umbertoskinke

Kortreist urteskinke fra Mydland, kremost, fiken, lønnesirup-vinaigrette, valnøtter og syltet småløk

165,-

Fiskeretter

Dagens fangst

Beterisotto, stekt sopp og rødvinssaus

335,-

Boknafisk

Sautert kål, potetmos, bacon og Sandefjordsaus med urter

365,-

Vegetar

Shiitakesuppe

165,-

Risotto

Med stekt sopp og sesongens grønnsaker

255,-

Kjøttretter

Lett røkt hjortefilet

Sellerirotpure, grønne bønner, syltet sopp og blåbærsaus

365,-

Lammeskank

Bakte rotgrønnsaker, potetmos, rosmarin-og hvitløkssaus med soltørkede tomater

325,-

Desserter

Hasselnøtt bavarois

Sjokoladekjerne, kakaonibs og krydderkake

165,-

Cappuccino Semifreddo

Bringebær, eplepure og amaretto crumble

155,-

Emmas crème brûlée

med multebær

155,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Klippfisksuppe

Klippfisksalat med urter

42-graders laks

Eggekrem, røkt ørretrogn, fritert kapers

Dagens fangst

Beterisotto, stekt sopp og rødvinssaus

Lettrøkt hjortefilet

Sellerirotpure, grønne bønner, syltet sopp og blåbærsaus

Emmas crème brûlée

med høstens bær

3 retter N.Kr. 645,-

5 retter N.Kr. 845,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord