Lunsjmeny 2018

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kjøkkensjefens Supperåd

165,-

Fetaostsalat

Salat, fetaost fra Balsfjord, byggryn, bakt småtomat, syltet rødløk, rødbeter og kalamataoliven

175,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

235,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, poteter og coleslaw

215,-

Ribbesandwich

Salat, dijonnaise, rødkål, syltet agurk og sennepsfrø, fritert rødløk

185,-

Confitert andelår

Søtpotet puré, grønnkål, grillet paprika, grønne bønner og sviskesaus

210,-

Reinskav gryte

Potetpuré, tyttebær og grønne bønner

259,-

Kongekrabbesalt

200g krabbe, salat, dillaioli og brød

365,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

A la Carte 2018

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Emmas kongekrabbesalat

195,-

Shiitakesuppe

Røkt reinsdyrhjerte, tørket tyttebær og olivenoljesnø

175,-

Rugmelpanert sild

Kavring, løkringer, dillemulsjon, syltet sennepsfrø, revet eggeplomme, eggerøre og salat

175,-

Malis

Tradisjonell samisk suppe med reinblodpølse, marg, røkt reinsdyrtunge, rotgrønnsaker og kraft

175,-

Fiskeretter

Emmas Lutefisk

Serveres med tradisjonelt tilbehør og påfyll om ønskelig

550,-

Stekt kveite

Potetpuré, grønne bønner, beter og Sauce Bourgogne

355,-

Vegetar

Shiitakesuppe

Tørket tyttebær og olivenoljesnø

165,-

Greskarrisotto

Grønne bønner og ristet gresskarkjerner

235,-

Kjøttretter

Røkt og gravet biff av reinkalv

Østerssopp, grønnkål, Pommes Emma med rotfrukter og tyttebærsaus

375,-

Confitert andelår og stekt andebryst

Gulrot, sellerirotpuré, endive, saltristede hasselnøtter og klementinsaus

365,-

Desserter

Blåbæris

Mjuk pepperkake, berberries og sitruskrem

175,-

Bringebærpannacotta

Italiensk marengs, limoncellosorbet og bringebærskum

175,-

Emmas crème brûlée

Kardemommesyltet multebær

165,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Emmas kongekrabbesalat

Servers med hollandaisesaus

Shiitakesuppe

Røkt reinsdyrhjerte og tørket tyttebær

Stekt kveite

Potetpure, gulrot, brekkbønner og Bourgognesaus

Røkt og gravet biff av reinkalv

Østerssopp, grønnkål, Pommes Emma med rotfrukter og tyttebærsaus

Emmas crème brûlée

Kardemommesyltet multebær

3 retter N.Kr. 705,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 420,-

5 retter N.Kr. 850,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 660,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord