Lunsjmeny 2020

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag, og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kremet fiskesuppe med safran

175,-

Liten suppe som forrett

95,-

Røkt laks med potetsalat (forrett)

115,-

Husets fiskegrateng

seifilet, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

195,-

Bakt klippfisk fra Halvors og Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og brokkoli

245,-

Emmas Burger

Biffburger med bacon, ost, salat, aioli, potetchips og coleslaw

215,-

Lunt Biffsmørbrød

Salat, hvitløksmør, syltet rødløk

215,-

Sprøstekte torsketunger

Råkost, potet og remulade

195,-

Reinkarbonade

Ertepuré, tyttebærrømme og løk

195,-

Byggrynsalat med bakte grønnsaker

Honning- og hasselnøtt vinaigrette

175,-

Dagens søte fristelse

Varier fra dag til dag

85,-

Yacopos hjemmelagde konfekt

25,-

A la Carte 2020

Serveres på Emmas UNDER 17.00 og på Emmas Drømmekjøkken kl 18.00.

Forretter

Kremet blåskjellsuppe

Med røkte blåskjell, reker og smørstekt kongekrabbe

185,-

Sautert kveite

Med trøffel- og safransaus og hvitvinsmarinert pære

185,-

Cognacgravet elgfilet

Med syltet rosettkål, løkkompott,soppkrem og syltet sopp

185,-

Fiskeretter

Skinnstekt skreifilet

Med skalldyrsrisotto og viniagrette

335,-

Ovnsbakt sitronglasert Klippfisk

Med bakt purreløk, fritert grønnkål og sjalottløk, lime-holandaise og potetpuré

345,-

Vegetar

Søtpotetsuppe

Med kokosmelk og ristede gresskarkjerner

135,-

Sopprisotto

Med sopp i variasjon

295,-

Kjøttretter

Stekt andebryst og Konfitert andelår

Med eple- og pærepuré, sautert grønnkål og søtpotetduchesse, kirsebærsaus

355,-

Lett røkt Reinsdyrbiff

Med sautert spinat, beter, grønne bønner, jordskokk- og potetpuré, einebærparfymert tyttebærsaus

365,-

Desserter

Timianaromatisert melkesjokoladekake

Med bringebærsorbet

165,-

Yacopos dessert-trio

Emmas créme brulée, lun skogsbærkompott og tindvedgranité

165,-

Japansk-inspirert iskrem med grønn te

Med matcha-te krem, lime og martini gelé

165,-

Yacopos hjemmelagde praliner - 3 stykker

75,-

Emmas Selskapsmeny

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Cognacgravet elgfilet

Syltet rosettkål, løkkompott, soppkrem og syltet sopp

Skinnstekt torskefilet

Skalldyrsrisotto og viniagrette

Sorbet

Lettrøkt Reinsdyrbiff

Sautert spinat, beter, grønne bønner, jordskokk- og potetpuré, einebærparfymert tyttebærsaus

Timianaromatisert melkesjokoladekake

Bringebærsorbet

4 retters meny med sorbet Kr. 755,-

4 glass vinmeny N.Kr. 495,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Menyen
Menyen

Se flere bilder

Emmas
Bestill bord

Bestill bord