Winemakers Dinner

Vi har gleden av å invitere til Winemakers Dinner, fredag 5.april. Da får vi besøk Tyskland, og vinprodusenten Weingut Von Winning og Weingut Dautel.

  • Dato: 5. apr 2019
  • Tid: 19:00
  • Sted: Emmas Drømmekjøkken
Sieur-d-Arques-Limoux

Weingut Von Winning, Pfalz

Von Winning representerer en ny generasjon tørr Riesling som lager delikate rieslinger med en eksepsjonell finesse, kompleksitet og harmoni. Vingården ble grunnlagt allerede i 1849, og besitter parseller i de mest anerkjente vinmarkene i Pfalz, eksempelvis Kirchenstück og Pechstein. Fra årgang 2008 er alle vinmarkene dyrket med økologiske og dels biodynamiske prinsipper. Vinene gjæres nå helt naturlig og ingen klaring og filtrering finner sted. Vinene blir raskt utsolgt og allokasjonene er små for toppvinene. Weingut Von Winning ble kåret til Newcomer of the year i den prestisjefylte vinguiden Gault Millau for 2012.

 

Weingut Dautel, Württemberg

Christian Dautel regnes for å være den ypperste produsenten i den litt mindre kjente vinregionen Württemberg. På 14 ha vinmark av høyeste kvalitet dyrkes toppviner på både Riesling, Spätburgunder (Pinot Noir) og Lemberger. Det er åpenbart at Burgund står Christian nær, vinene fremstår som terroirpregede, rene, intense og raffinerte. Vingården er gått i arv siden året 1510 og med studier og erfaring fra Frankrike, Australia, USA og Østerrike, er Christian godt rigget for å drive familiegården videre.

Vi ønsker å gi dere en uforglemmelig opplevelse, og vil presentere to viner opp mot hverandre til tre av fem retter i løpet av kvelden.

Disse 8 utsøkte viner vil bli servert under måltidet:

  • Dautel Gipskeuper Riesling
  • Von Winning Paradisgarten Riesling
  • Dautel Gipskeuper Weissburgunder VS Von Winning Sauvignon Blanc 1
  • Von Winning Grainhübel Riesling GG  VS Dautel Steingruben Riesling GG
  • Von Winning Pinot Noir VS Dautel Spätburgunder

Pris for helaften: 1550,- per person. Reservasjon gjøres via mail post@emmas.as

Vi har begrenset med plass så her er det først til mølla!

Emmas
Bestill bord

Bestill bord