Lunsjmeny vinter 2017

Serveres mellom 11.00 og 16.00 mandag til fredag og mellom 12.00 og 16.00 lørdag, på Emmas UNDER.

Kremet fiske- og skalldyrsuppe

155,-

Humussalat

Bakte rotgrønnsaker beter og ristede gresskarkjerner

165,-

Sprøstekte torsketunger

Råkost, potet og remulade

180,-

Husets fiskegrateng

Hvit fisk, makaroni og reker i béchamelsaus, bacon, råkost og potet

185,-

Bakt klippfisk fra Nergård i Senjahopen

Lun paprika- og oliven vinaigrette med chorizo, potetmos og Brokkolini

195,-

Stekt hvalbiff

Dagens grønnsaker, pepperrotsmør og poteter

195,-

Reinlykke

Boboli, salat, tyttebærdressing og stekte poteter

215,-

Søte fristelser

Dagens søte fristelse, avhenger av sesong og tilgang

85,-

A la Carte vinter 2017

Serveres på Emmas UNDER 17.30 og Emmas Drømmekjøkken fra 18.00

Forretter

Sprøstekte torsketunger

Remulade, pommes frites, erte- og myntekrem, crudité av gulrot med maltvinaigrette

185,-

Røkt Hvalcarpaccio

Pepperrotkrem, gresskarkjerner, tyttebærketchup og Balsfjord ost

185,-

Kremet klippfisksuppe

185,-

Fiskeretter

Dagens fangst

Safransyltet fennikel, potetmos med bakt hvitløk og rødvinssaus

345,-

Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk

Kremet kål, gulrøtter, bacon og dampet småpotet

365,-

Dampet kongekrabbe (kald)

300 gram krabbe med salat, aioli og brød

325,-

Kjøttretter

Reinsdyrbiff

Sellerirotpuré, rosenkål med bacon, syltet sopp og ripssaus

375,-

Øl braisert svinekjaker

Bakte rotgrønnsaker, syltede beter, potetmos og Bayerøl-saus

325,-

Desserter

Emmas multe crème brûlée

Multesorbet og crumble

175,-

Kjøkkensjefens sjokoladebombe

Muskatis og krystallisert hvitsjokolade

175,-

Dagens ost

Kjøkkensjefens tilbehør

195,-

Emmas Selskapsmeny vinter 2017

Serveres over hele huset ved forhåndsbestilling

Røkt Hvalcarpaccio

Pepperrotkrem, gresskarkjerner, tyttebærketchup og Balsfjord ost

Kremet klippfisksuppe

Klippfisksalat

Dagens fangst

Safransyltet fennikel, potetpuré og rødvinssaus

Reinsdyrbiff

Sellerirotpuré, rosenkål, syltet sopp og ripssaus

Kjøkkensjefens sjokoladebombe

Krystallisert hvit sjokolade og muskatis

3 retter N.Kr. 640,- Vinmeny 3 glass N.Kr. 390,-

5 retter N.Kr. 760,- Vinmeny 5 glass N.Kr, 630,-

Tillegg for oste- tallerken N.Kr. 95,-

Om menyen

De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene. Ved spesielle anledninger som festivaler, større arrangementer, Valentines og lignende, komponeres spesialmenyer. Imidlertid er to av signaturrettene urørlige, nemlig husets boknafisk og fiskegrateng.

Her finner du oppskriften på Emmas fiskegrateng

Se flere bilder

Emmas

Bestill bord

boooking

Bookingskjema